Rekruttering

Oppbygging av prestasjonskultur, prestasjonsceller. Vår erfaring er at rekruttering, rett person på rett plass, er et av de viktigste virkemidlene for å sikre en selvgående, effektiv og målrettet organisasjon.

Formålet med å bygge selvstendige og selvmotiverende prestasjonsceller er blandt annet å lette lederrollen. Gjennom bevisst rekruttering kvalitetssikrer vi at medarbeideren er istand til å motivere seg selv og at prestasjonscellen kompenserer for hverandre. Vår leveranse er å sikre at våre oppdragsgivere får medarbeidere med relevant kunnskap, god sammarbeidsevne og at de i praksis er istand til å fylle den rollen de er tiltenkt. 

Vi legger stor vekt på kunnskap i vår utvelgelse, men i mange sammenheng legger vi like stor vekt på personlig egnethet som tillært kunnskap.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet. Sammarbeidsevne er sentralt i vår utvelgelse i tilleggVi tror på å gi mennesker mulighet til å prestere i roller de har naturlige forutsetninger for å mestre. Unngå sykefravær, utbrenthet og slitasje som oppstår når medarbeidere får oppgaver eller roller de ikke har naturlige forutsetninger for å mestre på egenhånd. 

Vi legger vekt på å kartlegge kandidatenes verdier, etikk og moral.

 

« Tilbake

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar