Velkommen til Cathrine Juell & D-SCOR AS

Cathrine Juell AS etablert av Cathrine Juell i 1984. Vi samarbeider med en rekke selvstendige rådgivere med egne selskap som bruker vår kompetanse og D-SCOR modellen.

Vi er idag følgende 2 konsulenter tilknyttet vårt selskap:

 

Cathrine Juell, cathrine@c-juell.no, mob + 47 906 92 906
Utdannet fra Sosialhøgskolen i Oslo og Agronomutdanning. Etter 10 år som familieterapeut og leder i Barnevernet i Oslo og Bergen, startet hun i 1984 Cathrine Juell AS. Hun har utviklet D-SCOR metoden og ledet selskapet siden oppstart. Cathrine har lang erfaring som rådgiver for norske og internasjonale virksomheter. Hun arbeider med evaluering av profiler, profil tilbakemeldinger, veiledning av enkeltindivider og grupper, samt utvikling og oppfølging av prestasjonsceller og hele organisasjoner.

 

Olle Hellstrand, olle@c-juell.no, mob + 47 906 94 906
Samarbeidet med Cathrine siden 1999, har bred erfaring innen HR og rekruttering fra oljebransjen, deretter 7 år som familieterapeut i Oslo Kommune. Han har ansvar for profiler og tilbakemelding på profiler i tillegg til å ha hovedansvaret for økonomi og administrasjon.

« Tilbake

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok