Dokumentasjon

Analyseverktøyet vi har anvendt siden oppstart i 1984 heter PAT. Vi stoler på dette verktøyet etter 30 års erfaring.

PAT, personal assesment test, utviklet for det amerikanske forsvaret på 70-tallet. Testen er utført med  over 30 tusen personer i testbasen. I 1989 ble den verifisert  for anvendelse i Norge og og Norden av professor Sigvard Rubenowitz ved Universitetet i Gøteborg.

Siden oppstart i 1984 har Cathrine Juell arbeidet med å utvikle en pedagogisk uttrykksform, D-SCOR metoden, som beskriver hvordan vi på en effektiv og konkret måte kan anvende analyseresultatene fra PAT til å bygge prestasjonsceller og utvikle prestasjonskultur. Vi skiller oss ut fra andre modeller ved å vektlegge samarbeidskompetanse som avgjørende virkemiddel for effektivitet og måloppnåelse, ikke bare arbeidsstilene.

Analysen er ikke norsk DNV sertifisert. Vi arbeider internasjonalt, en norsk sertifisering har derfor mindre betydning. Vi har testet reliabilitet og validitet på analysen vi anvender og funnet den like valid som ISO sertifiserte analyser, herunder Big Five.

« Tilbake

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar