Hva-hvordan-hvorfor

Hva: D-SCOR metoden er testet på ca 30.000 personer i 150 bedrifter i 5 kontinenter.
D-SCOR metoden gir deg en innsikt i hva som virkelig driver personer, motiverer mennesker til å prestere. Vi skiller oss ut fra andre metoder ved å ikke være dømmende eller psykologiserende. Metoden er praktisk og setter fokus på arbeidsstiler. Den er lett å anvende i proffessjonelle sammenheng og lett å forstå selv for de som ikke tidligere har jobbet med humankapitalen. Metoden gir nyttig innsikt somøker din samarbeidskompetanse. For ledere vil kunnskapen gi avlastning og øke motivasjonen for å personalledelse.

Hvorfor: Alle virksomheter opplever utfordringer i sitt livsløp. Cathrine Juell & D-SCOR AS hjelper deg med å forbedre drift, øke innovasjons- eller omstillingsevne. Vi utvikler prestasjonsceller – samarbeid er vårt fag.
Hvordan: Vi tilbyr workshops og utviklingsprosjekter tilpasset dine mål og utfordringer. Vi er opptatt av din business og utvikler individer og grupper av mennesker knyttet til de arbeidsoppgaver de er satt til å løse.

« Tilbake

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg godtar