• En nyansatte - ikke alt er som det skal...

  En nyansatte - ikke alt er som det skal...

  Hørt av ledere nær meg:
  - "Han nye fungerer ikke. Hva skal jeg gjøre nå?".
  - "Vi har kjøpt katta i sekken. Kan vi kreve at hun slutter"?
  - "Vi har gitt han tid, forsøkt å snakke med han om det - men det skjer ingenting...".
  - "Hun er sløv!"

  Les mer
 • Fra myte til bedre ledelse

  Fra myte til bedre ledelse

  "Født til å lede" - er en myte.

  At jeg hører den ofte gjør den ikke sann. Det blir hevdet at de er ledere som "bare har det i seg". Lederen med stor L er en utadvendt, karismatisk og visjonær leder - en som alle virksomheter trenger. Vi mener det bygger på en misforståelse. Det finnes mange typer lederskap. Ingen er som en "universalnøkkel" som passer i alle virksomheter til alle tider. Også ledere må trene og utvikle deg. Og da ser det enkelt og naturlig ut. Deres overskudd kommer fra mye trening og bevisst selvutvikling!

  Les mer
 • Ledig for oppdrag?

  Ledig for oppdrag?

  Om du kan Marathon har jeg en oppdragsgiver som er interessert i å komme i kontakt med deg for et vikariat. Oppstart så raskt som mulig. Ring Lars Kvam Kristoffersen på tlf 97777776.

  Les mer
 • Lederskap – lederevner på godt og vondt

  Lederskap – lederevner på godt og vondt

  Av og til får vi spørsmålet ”er han en god leder”? Noen ganger er det en rekruttering vi jobber med. Andre ganger er det snakk om evaluering av en bedrift. Det finnes ulike situasjoner hvor man blir nødt til å ta stilling til en persons lederegenskaper.

  Les mer
 • Hire for talent - train for skills

  Hire for talent - train for skills

  Mer enn 90 studenter ved BI er med i vårt talentprogram. Markedsføringsstudenter som har lyst til å jobbe innen medie- og kommunikasjonsbransjen og som har brukt tid på å sette seg inn bransjen, aktører og arbeidsoppgaver.

  Les mer
 • Mer effektiv hverdag - mer salt til maten!

  Mer effektiv hverdag - mer salt til maten!

  Mennesker er forskjellige. Det er like åpenbart som utfordrende. Vår erfaring er at personlighet skaper friksjon. Så i stedet for å få det beste ut av hverandre ender man med å trykke på frustrasjonskappen til hverandre.

  Les mer

Denne nettsiden benytter seg av Informasjonskapsler (Cookies)Vi er pliktig til å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok